Koraci

Hlorisanje Bazena

Uklanjanje Algi
Bistrenje Vode

Hlor je visoko efikasno sredstvo za dezinfekciju jer ima rezidualni efekat koji štiti od dodatnih zagađivača koji se unose u bazen tokom plivanja i vremenskih prilika.

HLORISANJE BAZENA

1

Savršen bazen – čista, bistra, bezbedna i gazirana voda sa srećnim plivačima zahteva odgovarajuće korake za hlorisanje i dezinfekciju vode. Vaš kontinuirani nivo hlora bi trebalo da padne između 1-3 dela na milion za pravilnu sanitaciju i za sprečavanje bakterija i algi.

2

Hlorni granulat – Multifunkcionalni granulirani hlor obavlja nekoliko zadataka odjednom hlorisanjem, šok-tretiranjem i ubijanjem algi jednom dnevnom primenom. Ili su nestabilni ili stabilizovani za duži život.

3

Tablete za bazen – Pogodan način za održavanje nivoa hlora u vodi u bazenu.
Postavljene u plutajući dozator, tablete za bazen se polako rastvaraju kako bi održale nivo hlora i stabilizatora. Multi tablete sadrže bakar kao moćan algicid.

4

Tečni hlor – Trenutna zaštita od ulivanja. Tečni hlor je hlor koji brzo deluje i ubija bakterije pri kontaktu i izuzetno je efikasan način za dezinfekciju vode u bazenu i pomoć u kontroli algi. To neće uticati na nivoe stabilizatora.

5

Tretman šokom ili super hlorisanje – trebalo bi da se radi svake nedelje da bi se otklonili zagađivači koji izazivaju zamućenu vodu, miris hlora i iritaciju očiju. Super Shock ubija bakterije, razgrađuje kozmetiku, losione za sunčanje, znoj i drugi otpad koji se ne može filtrirati i pomaže da vaš bazen bude čist.